Krunica sa perlama crne boje i komponentama od nehrđajućeg čelika

IZRADA KRUNICA, NAKITA I RAZNIH RUKOTVORINA

Edita Art – Gift shop u ponudi ima krunice, nakit, rukotvorine sa vjerskim motivima i suvenire.

Postojimo četiri godine na hrvatskom tržištu. Posebno pažnju pridaju krunicama, a svaka od njih je posebna i drugačija. Krunica je važna za svakoga tko moli i samim time je i naša motivacija tada velika za izradu posebne i unikatne krunice. Nakit i druge rukotvorine izrađujemo sa posebnom pažnjom i ljubavlju.

Imamo za Vas razne sitnice koje mogu razveseliti svačije srce.

Poslužiti će Vam kao prigodni pokloni za djecu, kao što je dječji nakit, rođendane i godišnjice braka, odlazak u mirovinu i razna prigodna slavlja Vjenčanje, Krštenje, Sveta Pričest i Sv. Potvrda pa čak i obiteljski prigodni pokloni….

Imamo prigodne poklone i za kumove. Možete svojim kumovima zahvaliti na ukazanom povjerenju i pokloniti neku lijepu uspomenu. Pogledajte neke od naših proizvoda kao što su Okviri , Suveniri , Drvene rukotvorine, Magneti i slično.

Ugodnu zabavu!

Pogledajte neke od naših proizvoda…

Krunice
Nakit
Drvena kutija

U Ponudama u izborniku možete pogledati i naše razne druge unikatne rukotvorine. Klikom na određenu sliku pronaći ćete detaljan opis i cijenu proizvoda.

Nekad je zaista teško odlučiti što pokloniti voljenoj osobi ili nam je ta osoba jako daleko i ne možemo doći do nje, a željeli bismo joj pokloniti neku sitnicu za rođendan ili blagdane. Za takve situacije mogu vam poslužiti naše Darovne kartice koje u takvim izvanrednim situacijama vama olakšavaju stvar.

Darovne kartice možemo poslati na kućnu adresu kao poklon od vas za vašu voljenu osobu koja može odabrati idealan poklon za sebe.

Više u Darovne kartice.