Edita Art – Gift shop

Bavimo se izrađivanjem raznih rukotvorina te imamo višegodišnje iskustvo u izradi nakita, krunica za moljenje, uređivanju drvenih kutija, stakala i platna „decoupage” tehnikom. Od samo hobija uz usavršavanje godinama pomalo je preraslo u ozbiljan posao i tako je nasto Edita Art – Gift shop.

Edita Art – Gift shop ima u ponudi unikatan nakit, krunice, razne modne dodatke i razne rukotvorine – sve ručni rad. Izrađujemo po vašim željama u svim bojama i veličinama.

Ovaj posao radimo s ljubavlju, a inspiraciju najviše dobivamo od Vas! Sve što radimo dolazi iz srca. Vjerujemo da sve nas vodi Ljubav prema samome sebi i prema drugima i to uvijek želimo iskazati nekim malim znakom pažnje, darom ili sitnicom.

Edita Art – Gift shop ima za Vas upravo takve sitnice koje vesele svakog čovjeka, svačije srce… ❤

Može Vam poslužiti kao prigodni pokloni za male i velike: za rođendanske ili maturalne zabave, za diplomu, godišnjice braka, odlazak u mirovinu, Vjenčanje ili sv Krštenje i sv Potvrdu, sv Pričest…

Pregledajtenašu stranicu te pogledajte što sve nudimo. U Ponudama u izborniku možete dobiti sve informacije o našim proizvodima. Klikom na sliku željenog proizvoda prikazati će se opis proizvoda i cijena proizvoda.

Radujemo se Vašim željama i narudžbama! Kontaktirajte nas!

Lijep pozdrav i svako dobro! 😃😍