Poklon Galerija Eva

Bavimo se izrađivanjem raznih rukotvorina te imamo višegodišnje iskustvo u izradi nakita, krunica za moljenje, uređivanju drvenih kutija „decoupage” tehnikom i bojanjem akrilnim bojama. Od samo hobija uz usavršavanje godinama pomalo je preraslo u ozbiljan posao i tako je nastao online Edita Art – Poklon Galerija Eva.

Poklon Galerija Eva ima u ponudi unikatan nakit, krunice, razne modne dodatke i razne rukotvorine – sve ručni rad. Izrađujemo po vašim željama u svim bojama i veličinama.

Ovaj posao radimo s ljubavlju, a inspiraciju najviše dobivamo od Vas! Sve što radimo dolazi iz srca. Vjerujemo da sve nas vodi Ljubav prema samome sebi i prema drugima i to uvijek želimo iskazati nekim malim znakom pažnje, darom ili sitnicom. Odabrati dar nekad nije lako ali ako biramo sa srcem i ako bude sve prožeto ljubavlju sigurno nećete pogriješiti, a unikatan dar za sebe, posebnu osobu ili neke posebne prilike sigurno je dobar odabir.

Poklon Galerija Eva ima za Vas upravo takve sitnice koje vesele svakog čovjeka, svačije srce… ❤

Može Vam poslužiti kao prigodni pokloni za male i velike: za rođendanske ili maturalne zabave, za diplomu, godišnjice braka, odlazak u mirovinu, Vjenčanje ili sv Krštenje i sv Potvrdu, sv Pričest pokloni za tete u vrtiću ili učiteljice i mnoge druge prigode.

Naravno da brinemo i za Vaše drage goste koji su svojim dolaskom uveličali Vašu posebnu svečanost. Vaša obitelj, prijatelji i rodbina zaista zaslužuju ono najbolje od Vas a za njih imamo predivne posebne prigodne poklončiće kao zahvalnice.

Zahvalite svojim gostima unikatnim poklonom jer su uveličali Vaše slavlje svojim dolaskom.

Pregledajte našu stranicu te pogledajte što sve nudimo. U Ponudama u izborniku možete dobiti sve informacije o našim proizvodima. Klikom na sliku željenog proizvoda prikazati će se opis proizvoda i cijena proizvoda.

Radujemo se Vašim željama i narudžbama! Kontaktirajte nas!

Lijep pozdrav i svako dobro! 😃😍