Ovo je predivna svečana prilika u kojoj možete na poseban način zahvaliti svojim gostima, prijateljima, rodbini jer su svojim dolaskom uveličali vaše slavlje. U ponudi imamo magnetiće sa tekstom kao zahvalnice za goste, male krunice desetice. Također možete kao poklon za uspomenu na ovaj poseban dan vašoj dječici pokloniti jedan predivan poklon okvir ili personaliziranu krunicu iz naše ponude. Za Prvu Svetu Pričest imamo u ponudi i vjenčić za glavu za djevojčice i svečanu svijeću koju možete blagosloviti kod Vašeg župnika.


Prva Pričest je posebno slavlje Vaše dječice koja u 3. razredu osnovne škole po prvi puta pristupaju sakramentu ispovjedi i euharistijskom stolu, te u pričesti blaguju tijelo Kristovo.


“Naš je Spasitelj na Posljednjoj večeri, one noći kad bijaše izdan, ustanovio euharistijsku žrtvu svoga Tijela i Krvi, da ovjekovječi kroz stoljeća žrtvu križa, sve dok ne dođe te da tako Crkvi, svojoj ljubljenoj Zaručnici, povjeri spomen-čin svoje smrti i uskrsnuća: sakrament pobožnosti, znak jedinstva, vez ljubavi, vazmenu gozbu, na kojoj se Krist blaguje, duša se napunja milosti i daje nam se zalog buduće slave.”

(Izvor: katekizam katoličke Crkve, 1322-1323)

Poklon okviri za Prvu Pričest

Zahvalnice za Prvu Pričest

Svijeće za Prvu Pričest

Vjenčići za Prvu Pričest

Moja košarica0
Nema niti jednog proizvoda u Košarici
Nastavi kupovati
0